banner137
banner25

Babasını vuracakmış!
Kaleiçi semtinde bugün yaşanan bir olay tedirginlik yarattı.
Elinde av tüfeği ve bir bıçak ile dolaşan şahsın tehlikeli olabileceğinin vatandaşlar tarafından polise ihbar edilmesi ile başlayan hareketlilik kısa sürede son buldu.
Adının Ö.G. olduğu öğrenilen şahıs elindeki av tüfeği ile önce Kaleiçi semtinin sokaklarında dolaşmaya başladı.Vatandaşların hareketlerinden şüphelendiği şahıs için bölgeye gelen polis ekipleri yaptıkları aramalara rağmen şahsa rastlayamadı.Aradan geçen kısa zamanda elinde av tüfeği ile şahsı Dilaverbey caddesi üzerinde gören ekipler önce şahıstan tüfeği teslim etmesini istedi.Yapılan ikna çalışmaları sonrasında tüfeği ve elindeki bıçağı teslim eden şahıs kendisinin avcı olduğunu ve avdan geldiğini ancak babası ile aralarında sorunlar olduğu gerekçesi ile babasını görmesi durumunda kendisini vuracağını söyledi.Ö.G.nin yakalanması ile polis olası bir olayın önüne geçmeyi başarırken,yakalanan Ö.G. ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30