banner137
banner25

Ayıbını örtemiyor!

Edirne’de 20 yıldır Belediye Başkanlığı yapan ve partisinin kendisini aday göstermemesi sonrasında DSP’den aday olarak yerel seçimlere katılan Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin reklamları büyük eleştiri alıyor.

“Edirne halkı ihaneti affetmez”, “ben hep halkıma güvendim”, “halk ne derse o” gibi söylemlerle reklam tabelalarında yerini alan Başkan Sedefçi son yaptırdığı reklamı ile büyük eleştiri alıyor.

Utanç tablosu olarak yıllardır Edirne’nin göbeğinde atıl durumda bulunan ve “namusum”dediği ve kaba inşaatı tamamlandıktan sonra satışını gerçekleştirip yıkımını yaptırttığı Belediye sarayı inşaatı Sedefçi için tam anlamıyla skandala dönüşen bir anıt olarak karşımızda duruyor.Belediyeyi uğrattığı zararın yanında kentin en pahalı arazilerinden birinin satışını yaparak hem istenilenin yapılamaması hemde devasa büyüklükteki inşaatın yıkılmasına “namusum” demesine rağmen olanak tanıyan Sedefçi’nin boş bulduğu alana koyduğu reklam vatandaşlardan büyük eleştiri alıyor.

“Ben hep halkıma güvendim” diyen Sedefçi’nin reklamı için “bu halk sana güvenmiyor”şeklinde cevap veren vatandaşlar “çıkta önce yıkımını yaptırdığın sarayı açıkla.Alınan paraları açıkla.Ayıbını reklam tabelası ile örtmeye çalışıyor ama bu halk ihaneti asla affetmez”diyerek tepkilerini gösterdiler.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30