banner137
banner25

Ata arabasına plaka zorunluluğu!
Son günlerde artan hırsızlık olaylarında kullanıldığı tespit edilen ve çoğunluğu roman vatandaşlar tarafından kullanılan ar arabaları artık polisin sıkı denetiminde.
At arabaları ile çöp toplama bahanesi ile mahalle ararlarında sabahın erken saatlerinde dolaşan roman vatandaşların bazılarının ev ve iş yerlerine girerek buradan buldukları malzemeleri aldıklarının tespit edilmesi sonrasında polis ekipleri harekete geçti.
Ana cadde ve ara arterlerde dolaştıkları görülen ve kaydı bulunmayan at arabalar bundan böyle trafik polisleri tarafından toplatılacak.
At arabalarına plaka takma zorunluluğu getirerek bu tip araçları kontrol altına almayı amaçlayan Edirne Emniyet Müdürlüğü yetkilileri plakası olmayan at arabalarının görüldüğü yerde alınarak otoparka çekileceğini ve 154 TL para cezası kesilerek trafikten men edileceğini belirtti.
Şu ana kadar otoparka çekilen 5 adet at arabası olduğunu belirten yetkililer arabayı koşan atın sahibine verildiğini ancak arabaya el konulduğunu kaydettiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30