banner78
banner25

Aşk ve sevgi ile yoğruldu!
Edirne’nin meşhur Bademezmesi ilk defa müzik eşliğinde sevgi ile yoğruldu.
Edirne’nin geleneksel tatlarından olan Bademezmesi Arif Meriç tarafından sevgi ile yoğruldu.
14 Şubat sevgililer gününe özel çeşitli etkinlikler yapan işletmecilere Edirne’den de ilginç bir fikir çıktı. Simit, pide, tatlı ve benzeri yiyecek malzemelerine kalp şekilleri veren işletmeciler Edirne’de de farklı bir organizasyona imza attılar.
Arslanzade şekerlemelerinin sahibi Arif Meriç aşk hamuru adını verdiği bademezmesi şekerlemelerinin hamurunu keman müziği eşliğinde çalışanlarına yoğurtarak verdiği kalp şekliyle de adeta sevgi aşılaması yaptı.
1 ton bademezmesinden yapılan şekerlemede 14 Şubat günü için bedava dağıtım yapacağını belirten Arif Meriç “yaklaşık 20 bin adet kalp şeklinde bademezmesi yapıyoruz. Düşündük ki dünya çok büyük sıkıntılar içinde. Sıkıntılar, dertler, üzüntüler. Biz de dedik aşk hamurunu yoğuralım ve bu tüm dünyaya Edirne’den örnek olsun.Bunun için de 1 ton değerinde bademezmesinden aşkın hamurunu yoğurduk ve tüm sevgililere 14 Şubat günü parasız dağıtacağız” dedi.
Sevgililer Günü'nde de sevdiğini ayrıcalıklı kılmak isteyenlere özel seçenekler sunduklarını ifade eden Meriç, “Aşkına verdiği değeri vurgulamak isteyenler için kalp şeklindeki şekerlememizi yarın dağıtacağız. Bu sayede çiftler tatlı yiyip tatlı konuşsunlar.Bir üretici olarak bizim de aşkımız olmasaydı bu güzelliği yapamazdık. Bu aşkın verdiği güzellikten dolayı 14 Şubat’ı çok iyi değerlendirip günlerdir araştırdığımız aşk hamurunu yoğurduk. Yanına bir de lokum koyacağız” diye konuştu.
Bademezmesini almak ve sevgililerine bu güzel hediyeyi vermek isteyenleri iş yerlerine beklediğini belirten Arif Meriç parasız vereceği kalp şeklindeki şekerlemenin maliyetinin 20 bin TL olduğunu hatırlattı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30