banner78
banner25

Artıklar Başkana!
Edirne Belediyesi tarafından bir süredir devam eden asfaltlama çalışmalarında kazınan sözde eski asfaltların atıklarının Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin Meriç nehri kenarında ki evinin önüne serilmesi eleştiri konusu oldu.
Eski adı ile At çiftliği olarak bilinen ve şimdiki adı ile Bahçelik Kum evler mevkii olarak adlandırılan alanda bulunan lüks villaların önüne kadar serilen malzemenin rotmiks malzeme olduğu ve başkan Sedefçi’nin nehir kenarındaki evinin önüne kadar serilmesi talimatının verildiği öğrenildi.
Yeni yerleşim bölgesinden sökülen asfaltların kırım makinesi ile parçalandıktan sonra dolgu malzemesi olarak kullanıldığı ve toprak yollara serilerek bir nevi asfalt gibi işlev gördüğü belirtiliyor.
Başkan Sedefçi’nin nehir kenarında bulunan evine gidiş ve gelişlerinde yoğunluklar yaşandığı ve çok sayıda aracın gece geç saatlerde eve geldiği ve sonrasında sabahın erken saatlerinde aynı araçların evden çıktığını belirten vatandaşlar “her yer toz toprak oluyor.Sayın başkan herhalde sitemimizi duymuş olacak ki yolumuzu böyle bir malzeme ile kapladı.Allah ondan razı olsun”dediler.
Yaklaşık 2.5 km lik mesafelik yolun tadilat gördüğü ve başkan Sedefçi’nin evinin önünde tadilatın son bulduğu görüldü.Yolu sıkça kullanan vatandaşlar ise fotoğraf çektiğimizi görünce “çek çek kardeşim millet saltanat görsün.Evinin önüne kadar asfalt atan başkanı millet bilsin”diyerek yapılan ayrıcalığın duyurulmasını istediler.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30