banner78
banner25

Angelov İstanbul'a atandı!

Türkiye ile Bulgaristan arasında ikili ilişkilerin gelişmesinde büyük rol oynayan ve bu gelişmenin paralelinde sınır ili olan Edirne’nin de bundan azami ölçüde faydalanmasını sağlayan Bulgaristan’ın Edirne Başkonsolosu Angel Angelov Dış İşleri Bakanlığının yeni ataması ile yeni görev yerine görevlendirildi.

2006-2009 yılları arasında Bulgaristan’ın Edirne Konsolosluğunda Başkonsolos olarak görev yapan  ve kamuoyunun taktir ettiği kişiler arasında yerini alan Angelov geçtiğimiz günlerde Bulgaristan Dış İşleri Bakanlığı’nın yeni atamaları ile yeni görev yeri olan İstanbul Başkonsolosluğuna atandı.Edirne ile irtibatını hiçbir zaman koparmayan ve Edirne’yi ikinci bir kapı gibi kullanan Angelov’un çoğu zaman Edirne’ye gelerek dostları ile bir araya geldiği ve sürekli irtibat halinde olduğu biliniyor.
Edinilen bilgiye göre Edirne'de ki Bulgaristan konsolosluğunda da değşiklik yaşanacağı belirtilirken bu değişkliğin Nisan ayı içerisinde Yunanistan konsolosluğunda da yaşanması bekleniyor. 

Angelov’un önümüzdeki ay içinde göreve başlaması bekleniyor. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30