banner78
banner25

Alt yapıda devrim bu olsa gerek!

Edirne’de dün geceden buyana aralıklarla yağan sağanak yağış bazı bölgelerde yaşamı olumsuz etkiledi.Meteoroloji İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan uyarılar sonrasında etkisini gösteren yağış özelikle alt yapı sorunu olmadığı iddia edilen mahallelerde etkisini gösterdi.Kaleiçi,Bostanpazarı ve Şükrüpaşa mahallesi gibi önemli mahallelerde baş gösteren yağmur suyu taşkınları alt yapıyı felce uğratırken belediye ekiplerinin çalışmalarda yetersiz kaldığı, alt katlarda bulunan bazı ikametlerin kanalizasyonlarının taştığı görüldü.

Kaleiçi Subay lojmanları mevkiinde bulunan Kulekapı caddesinde yaşanan su baskını ise hem araçların geçişlerinde hemde mahalle sakinlerinin yaya geçişlerinde geçişe izin vermedi.

Kentin lat yapısında devrim yaptık diyerek övünen Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye ise mahalle halkı tepki gösterdi.Fotoğraf çektiğimiz sırada yanımıza gelen mahalle sakinleri “öyle her yere resim asmakla bu işler olmuyor.Başkan gelsin bizim halimizi görsün.Her yağış sonrasında aynı sorunu yaşıyoruz”diyerek sitem ettiler.Meteoroloji müdürlüğü yetkilileri ise yağışların aralıklarla sağanak şeklinsde hafta sonuna kadar devem edeceğini vatandaşların alçak kesimlerde kalan ikametleri için gerekli önlemleri almalarını istediler. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30