banner137
banner25

Alt yapı

Alt yapıda devrim yaptık diyen Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin bu iddiasına sokaklar yağan yağmurla cevap verdi.

Alt yapının çalışmadığı bir çok cadde ve sokakta yağan yağmurdan dolayı su birikintileri oluşurken,birçok araç sürücüsü zor anlar yaşadı.

Edirne kent merkezinde dün gece başlayan yağmur aralıksız olarak devam etti.

Yağan yağmur bazı cadde ve sokaklarda su birikmelerine yol açarken, ulaşımın zaman zaman aksamasına neden oldu.

12 saatten bu yana aralıksız olarak yağan yağmur yağışı bazı caddelerin araç trafiğine kapanmasına neden oldu.Özellikle yeni yerleşim bölgesi olarak bilenen Koca Sinan ve 1. Murat Mahallelerinde alçakta kalan bazı evlerin bodrum katlarını su bastı.Biriken yağmur suları yüzünden araçlarını evinin önüne park eden çok sayıda sürücü aracının suyun içinde kalmasından dolayı araçlarına binemedi.

Ana cadde ve ara arterlerde de suyun alt yapının işlememesinden dolayı çalışmadığı ve kaynama yaparak pis kanalizasyon sularını caddelere geri teptiği görülürken “alt yapıda devrim yaptık”diyen Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye en güzel cevabı her zaman olduğu gibi yine sokaklar verdi.

 Kent içinde trafiğin aksamaması için Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Şehir İçi Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yağıştan dolayı kapanan caddelere uyarı levhaları koyarak sürücüleri uyardı.

Meteoroloji il Müdürlüğü yetkilileri ise son 24 saat içinde metrekareye 18.2 kg yağış düştüğünü, yağışın mevsim normallerinde olduğunu ancak yağışın devamı ile rakamın değişeceğini belirttiler.




banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30