banner78
banner25

Akıllı telefonlar jandarma'ya takıldı!
Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları bir operasyonla piyasa değeri 4 milyon 500 bin TL olan 4490 adet akıllı telefon ele geçirdi.

Gelen bir istihbaratı değerlendiren Jandarma komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Şube müdürlüğü ekipleri Yunanistan üzerinde Meriç nehrini kullanarak cep telefonu getirilebileceği bilgisini aldı.Geçmesi muhtemel yollar üzerinde pusu atan Jandarma ekipleri M.F. isimli şahsın idaresindeki aracı İpsala ilçesi Yenikarpuzlu beldesi karayolu üzerinde durdurarak araçta inceleme yaptılar.Yapılan inceleme sonunda araç içerisinde koliler içinde günümüz teknolojisini taşıyan ve akıllı telefon olarak bilenen 4490 adet cep telefonu yakalamayı başardılar.

M.F. nin yapılan ilk sorgusunda telefonları Meriç nehri üzerinden kaçak yollarla tekne kullanarak ülkemize soktuğu ve değişik illerde satışını yapmayı planladığı öğrenildi.

Daha önceleri de buna benzer kaçak cep telefonu geçişi aynı bölgede yaşanmış ve yapılan çalışmalarda yine aynı markalarda olan 2 bin 750 adet akıllı cep telefonu yakalanmıştı. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30