banner78
banner25

Akgün ciğercisi açıldı!

Edirne CHP İl genel Meclis üyesi Erdal Akgün yeni bir iş yerini hizmete sokarak Edirne ciğer piyasasında “bende varım” dedi.

Uzun bir süreden buyana Alipaşa Ortakapı caddesi üzerinde faaliyette bulunan kahvehane işletmeciliğini sonlandırma kararı alan Erdal Akgün, aldığı karar sonrasında iş yerinin ciğerci olmasına karar verdi.

Kendisine gelen talepleri değerlendiren ancak çevresinin geniş olması sebebiyle kendisine ait olan iş yerinde ciğerci açarak hem istihdam yaratacağını hemde eş ve dostlarını ağırlayabileceği bir iş yerini Edirne’nin hizmetine kazandıracağını söyleyen Erdal Akgün yaklaşık bir aydan buyana devam eden düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile bugün iş yerini hizmete açtı.

Çok sayıda CHP’li ve Akgün ailesinin dostların katıldığı iş yeri açılışını CHP Edirne Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Recep Gürkan yaptı.Gürkan açılışta yaptığı konuşmada “Allah helal para kazanmayı nasip etsin”diyerek kurdeleyi kesti.


 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30