banner78
banner25

Ak partinin 2013 vizyonu teşkilatlarla başlıyor!
AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, yılbaşından itibaren denetim ve ölçülebilirlik çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, ''Ölçülebilir, verimliliği analiz edebilen bir teşkilat olarak İstanbul'u örnek alan değil, İstanbul'a ve Türkiye'ye örnek olan bir teşkilat altyapısını oluşturacağız'' dedi.
Müezzinoğlu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, yılbaşından itibaren teşkilatlarda denetim ve ölçülebilirlik çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.
Teşkilatların çalışmalarını aylık takip edeceklerini ifade eden Müezzinoğlu, ''Artı kim ne kadar üye yapmış, kaç toplantı yapmış, kaç vatandaşın sorununu dinlemiş aylık olarak takip edeceğiz. Ölçülebilir, verimliliği analiz edebilen bir teşkilat olarak İstanbul'u örnek alan değil, İstanbul'a ve Türkiye'ye örnek olan bir teşkilat altyapısını oluşturacağız. Hep birlikte bunu başaracağız'' diye konuştu.
Türkiye'nin 3 yıllık bütçeler hazırlayabilecek kapasiteye ulaştığına dikkati çeken Müezzinoğlu, 10 yıl önce yılda iki defa bütçe yapılmasına rağmen yıl sonu hesaplarının tutmadığını bildirdi.
Türkiye'nin bu aşamaları geçtiğini ifade eden Müezzinoğlu, ''Türkiye artık gelecek yılı değil, 2014, 2015, 2023, yetmedi, 2071'leri planlayabilen ve bu hedeflere yürüyebilen bir sürece geldi. Ülkelerin vizyonlarını hükümetler, şehirlerin vizyonlarını da belediyeler belirler. 4 dönemdir oluşturulamayan vizyonu inşallah AK Partili belediyeyle Edirne'de oluşturacağız'' şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve ise 2014-2015 döneminin seçimler dolayısıyla Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi.
Toplantıya belediye, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30