banner137
banner25

Dönemin Anavatan partili Belediye Başkanı merhum Cengiz Varnatopu tarafından Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu yanında bulunan Tredaş’a ait trafo duvarına 2003 yılında konulan ve üzerinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk,Öğün,Çalış,Güven” veciz sözünün yazılı bulunduğu resim CHP’li belediye tarafından ikinci defa kaldırıldı.

Daha önceleri de Anavatan Partili Belediye Başkanı Merhum Cengiz Varnatopu tarafından konulduğu gerekçesi ile kaldırılan ancak gelen tepkiler üzerine kısa süre içinde yerine geri konan Dev Atatürk Resmi bu defa reklam kaygısından dolayı yerinden yeniden söküldü.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin talimatıyla şehri değişik noktalarına gelişi güzel konulan ve birçok yerde estetiği dahi bozan yeni reklam billboardları bu defa Atatürk’ün resminin yenine kondu.

Atatürkçü belediye olduğunu her fırsat söyleyen CHP’li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin Atatürk resminin neden kaldırttığı merak konusu olurken en çok eleştiri ise bu konuda kendisine partililerinden geldi. “Bunun yaptığını Ak partili belediye yapmaz” diyen partilileri “böylesi hassas bir dönemde Atatürk’ün resmini kaldırması hiç hoş olmadı.Bu bizim CHP’liliğimizle bağdaşmaz.Başkanın bunu yapmış olması akıl almaz bir davranış”şeklinde konuştular.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hoca efendi. 11 yıl önce

belediyeyi eleştirdiğin için biz de seni eleştirirdik.ama doğru söze ne hacet.önemli bir konuya parmak basmışsın.inşallah hata düzeltilir.

banner30