banner78
banner25

Ak Parti karıştı!

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Belediye ve İl Genel Meclisi listelerini hazırlayan Ak parti il ve Merkez ilçe yönetimi hazırladığı listelerle adeta kendi partililerini isyana sevk etti.

Hazırlanan listelere Ak parti’nin eski kadroları ve yeni kadroları tepki gösterirken İl Başkanı Av.Müjdat Kahve sessiz kalmayı tercih ederek düzenleyeceği basın toplantısı ile Meclis üyelerini halka tanıtmayı hedefliyor.

Yerel yönetim anlamında halkın meclise bakarak oy verdiğini ifade eden vatandaşlar Ak parti’nin meclis kadrosunda bu kenti yönetmeye yetecek kapasitede isimlerin olmadığı ve özellikle mühendis,mimar veya şehircilik anlamında bilgisi olan kadrolardan uzak bir listenin öne çıktığını belirtiyorlar.

Belediye Meclisinin eski isimlerden tamamen arındırılmış olması ve sadece bir iki isme yer vermiş olması eleştiri konusu olurken,öne çıkan isimlerin Turgut Terzi, İsmail Arda,Melek Yürük, Mehmet Özülkü, Şenol Ekşi Naide Demir, Sevdanur Kurban,Dilek Kaynak, Tamer Karadağ,  Hakan Dağdeviren, İsmail Yıldız,Hakan Dağdeviren  gibi isimlerden oluştuğu biliniyor.

Dün akşam saatlerinde yapılan çalışma ile son şekli verilen meclis listesinin Ak parti’de karışıklığa ve eleştirilere neden olduğu ve istifaların beklendiği ifade ediliyor.

Bazı kaynaklar oluşturulan listenin seçim kazanmak için yapılan bir liste olmadığını ,aksine adeta seçim kaybetmek için yapılmış bir liste olduğu yönünde fikir belirtiyorlar.
Öte yandan İl genel Meclisi listelerinde ise Recai Koçaşlı,Mustafa Suiçmez,Ergüder Güğümgüler ve Hüseyin Tatlıses gibi ismler yer alıyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30