banner137
banner25

Ak parti adayı için yoklama yapacak!

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde aday adayı isimlerinin belirlendiği partilerin başında gelen Ak Parti, Pazar günü yapacağı temayül yoklaması ile tabanın nabzını tutmaya çalışacak.Konu ile ilgili düzenlediği basın toplantısında açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Av.Müjdat Kahve, merkez ve 8 ilçe için saat 10:00 ila 18:00 arasında Karabıçak düğün salonunda toplanılacağını belirtti.

Temayül yoklamasına katılacak olan Ak parti kadrolarında yer alan ve geçmiş dönemde görev alan üyelerin tamamının oluşturduğu 200 kişilik teşkilat mensubunun oy kullanacağını belirten Kahve “bu bir oylama değil temayül yoklaması.Sandıkları alınıp bizzat sayın Başbakanın bulunduğu heyet önünde o insanlara arz edilecek.Sonuçlar ona göre değerlendirilecek”dedi.

Yapılan olan temayül yoklamasında adı geçen aday adaylarının haricinde dışarından isimlerinde yazılabileceğini söyleyen İl Başkanı Kahve “temayül yoklamasında iki isim yazılacağı uzu açık diye tabir ettiğimiz bir şekilde yapılacak.Var olan isimlerin yazılarak işaretleme yöntemi ile değil bunların tamamen dışındaki bir isminde çok rahat önerilebileceği en az bir tane ismi en çokta iki ismi yazabileceği bir tamayül çalışması olacak”dedi.

Açıklanan isimlerin dışında bir ismin önerilerek yazılması durumunda ve sayıca fazla olması durumunda “bir öyle bir ismin çıkması durumunda o ismi davet ederek adaylık müracaatı yaptırma kapısını hep açık tuttuk.1 Aralık’a kadar müracaat alacağız.Temayül yoklaması adaylık için müracaat edenlerle sınırlı bir yoklama değil”dedi.

Düzenlenen basın toplantısında spora desteğin önemine de değinen İl Başkanı Kahve Olin Basketbol kulübünden satın aldıkları 100 adet kombine biletin ücreti olan 25 bin TL’yi “bizimde bu çorbada tuzumuz olsun” diyerek ödedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30