banner137
banner25

Ak Parti aday adaylarının içine kurt düştü!

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde partilerin aday adayı belirleme çalışmaları hız kazanırken yaşanan belirsizliklerde hem aday adaylarını hemde vatandaşları düşündürüyor.

Aday adayı belirlemesi konusunda son başvuru tarihinin 1 Kasım itibari ile sonlandığını belirten Ak parti İl Başkanı Müjdat Kahve; önceki gün yaptığı bir açıklamayla aday adayı isimlerin adeta içine kurt düşürdü.

Partide gönlünü Ak partiye vermiş isimlerin aday adaylığı başvurusunda öne çıkmasının ardından yapılan açıklamada 16 ve 17 Kasım tarihlerin işaret eden Kahve insanları üzerinde oluşan algının yanlış olduğunu ve açıklanan aday adayı isimlerinin sanki belediye başkanı adayı olacakmış gibi olmasının yanlış olduğuna dikkat çekti.

Kahve açıklamasında “Şunuda hep ifade etmeye çalışıyorum.Yani sanki böyle bir algı var.Mutlaka bu isimlerden birisi aday olacakmış gibi.Hayır ilk günden beri,bunun dışında başka isimlerde çıkabileceği her zaman görüşülebileceği.Çünkü 16-17 Kasım tarihlerinde yapacağımız temayül yoklamaları ucu açık temayül.Yani sadece şu isimlerden kimi istersiniz değil.Kimi görmek istersiniz? Sorusu olacak.O sonuçları almadan bugünden bir şey söylemem çok zor”şeklinde konuşması aday adaylarının işinin zor olduğunu açıkça gösterirken Belediye Başkan adayının da parti dışından biri olacağı düşüncesinin ağır basmasına neden oldu. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30