banner137
banner25

Ajans toplantısı Tekirdağ'da yapıldı
 Trakya Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Ocak ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Tekirdağ’da yapıldı. Trakya Kalkınma Ajansı merkez binasında yapılan toplantıda Ajansın kurumsallaşma çalışmaları, doğrudan faaliyet desteği başvuruları, il yatırım komitesi kurulması hususları görüşüldü. 
Saat 11:00’de başlayan toplantıya Edirne Valisi ve TRAKYAKA Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Duruer, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Uybaş, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Behçet Şen, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, TRAKYAKA Genel Sekreteri Vekili Mehmet Karaman ve Ajans personeli katıldı.
Toplantının başında bir önceki toplantıda alınan kararlar görüşüldü. Ardından gündem doğrultusunda 2014 yılı çalışma programı ve bütçesi karara bağlandı. 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında Aralık ayında gelen ve değerlendirilen başvurular Kurul tarafından onaylandı. Genel Sekreterlik tarafından Kurula önerilen İl Yatım Komiteleri’nin kurulmasına yönelik teklif kabul edildi ve bu konuda çalışmaları başlatmak üzere Genel Sekreterlik görevlendirildi. 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30