banner137
banner25

Adım adım geziyor
 Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Av. Sinan Tekin Edirne’yi adım adım ziyaret ederek seçmenden oy istiyor.

Akşamları ev ev aileleri ziyaret eden Sinan Tekin, Gündüzleri de Çarşı Pazar, kurum kuruluş ziyaret etmediği yer bırakmıyor. Önceki gün beraberindeki Meclis Üyeleri ile birlikte Ali Paşa çarşısı, Osmaniye caddesi ve Balık Pazarı esnafını ziyaret eden Tekin esnaftan da büyük ilgi görüyor.

Edirne’nin ve esnafın sorunlarını yıllardan beri tespit ettiğini belirten Saadet adayı Sinan Tekin, “esnafımız para kazanma değil, ayakta durma mücadelesi veriyor. Bir taraftan park, trafik sorunları, diğer taraftan şehrimizin gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında gereği gibi tanıtılamamış olması ve turist için alt yapının yeterli olmayışı beklenen turistin gelmesine engel teşkil etmektedir.  Diğer taraftan ise AVM ’lere bir sınır getirilmeyişi esnafın birçoğunu kepenk kapatmakla karşı karşıya bırakmaktadır” açıklamasını yaptı.

Edirne’nin daha yaşanabilir bir kent olması için uzman kişilerden oluşan bir komisyonla uzun zamandır çalışma yaptıklarına işaret eden Av. Sinan Tekin, “Projelerimizi hazırlayarak seçmenimizin huzuruna çıktık. Her ziyaret ettiğimiz yerde son derece olumlu tepkiler alıyoruz. Tarihi çarşılarımızın yeniden canlanmasının ancak Milli Görüş’ün, yani Saadet Partimizin projeleri ile mümkün olacağına inanarak yola çıktım. Başta yer altı otopark ve raylı sistem toplu taşımacılığı projelerimiz olmak üzere tüm projelerimiz halkımızdan büyük ilgi görüyor” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30