banner137
banner25

Aday dediğin böyle olur!

Yılın 365 günü seçimlere hazırlanırcasına çalışan Saadet Partisi kendine yakışan bir şekilde belediyeciliğin nasıl yapılacağını adeta ders verdi.

Margi otelde düzenlenen proje tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Avukat Sinan Tekin dev ekranda yaptığı sunumda adeta Edirnelilerin özlediği bir Edirne’yi resmetti.

Anlattığı projelerinin hayal projeler olmadığını açıkça gösteren Tekin,belediye başkanlığına hazır olduğunu meclis üyesi adayları birlikte gösterdi.Hazırlattığı projeleri ile havanda su dövmediğini gösteren Tekin,mantık dahilinde ürettiği bütün projeleri ile adeta toplantıya katılan gazetecilere de parmak ısırttı.

Kentin net bir fotoğrafını çeken Tekin ve ekibinin uygulamayı düşündüğü projelerinin yıllardır Edirnelilerin hasreti ile yaşadığı projeler olduğunu aktaran Sinan Tekin Saadet partisi olarak göre geldiklerinde  “Rüşvet alan da veren de lanetlidir.” tabelasını belediye binasına asacaklarını ifade eden Tekin “İşi ehline vereceğiz.Hizmette partizanlık yapmayacağız.Kapımızı herkese açık tutacağız.Her konuda adaleti gözeteceğiz.İsraf etmeyeceğiz.Hizmetlerde her işi kaliteli, hızlı, doğru ve estetik biçimde yapacağız.Altyapı çalışmalarını tam bir koordinasyon içerisinde yaparak yap-boz anlayışını ortadan kaldıracağız. Şehrimizin güzelliklerini, değerlerini koruyup, değerini ve yaşanabilirlik seviyesini arttıracağız. Bize emanet edilen paraya ve belediye mülküne, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız.İmar uygulamalarında hiçbir kimseye haksız rant sağlamayacağız”dedi.

Personelin vasıflı hale gelmesi gerektiğine inandıklarını belirten tekin toplam kalite yönetimi ile bunun üstesinden geleceklerini ve hizmet içi eğitimler yapacaklarını kaydetti.

Yeni bir Belediye hizmet binasına ihtiyaç olduğunu kaydeden Tekin “Bugün belediye hizmet binası olarak kullanılan gecekondular Edirne’miz için bir utanç sebebidir. Şehirler Sultanı Edirne’mize yakışır bir belediye hizmet binası yapacağız.Mevcut binayı ise Şehir Müzesi haline getireceğiz.”dedi.

Ulaşım konusunda yapmak istediklerini aktaran Tekin tarihi Kent Merkezimizden başlayarak geneli içine alan projelerinde ulaşım sorununu çözeceklerini ve kent merkezinde hafif raylı sistemi kuracaklarını kaydetti.Ulaşımda yaşanan sıkıntıları bildiklerini ve göreve geldiklerinde Belediye otobüslerini devreye sokarak özel sektörle birlikte toplu ulaşım yapacaklarını anlatan Tekin “İleri aşamada ise, gündemimizde Monoray sistemi bulunmaktadır. Gelişmiş bazı ülkelerde uygulanmakta olan Monoray sisteminin Edirne’miz için de uygun olacağını düşünüyoruz”diyerek Milli Görüşte çözümün tükenmeyeceğini ifade etti.

Şehrin otopark sorununu anlattığı bir proje ile ortadan kaldıracaklarını net bir dille söyleyen Tekin Saraçlar caddesi esnafı başta olmak üzere o bölgeye yakın tüm esnafı canlandıracak otopark projesi ile vatandaşın araçlarını rahatlıkla park edebileceğini hatırlattı ve Saraçlar girişi Atatürk anıtı altı olmak üzere Balıkpazarı caddesi polis parkı alt kısmına yapacakları yer altı otoparkı ile araçların bu noktalarda parklanacağını belirtti.

25 Kasım Stadyumunun olduğu alana şehir parkı yapağız diyen tekin 7’den 70’e herkesin bu alandan faydalanabileceğini kaydetti.

Kirişhane ve Karaağaç semtlerinde vatandaşların tarım ile uğraşmalarını sağlamaları için organik sebze ve meyve bahçeleri hazırlayacaklarını kaydeden Tekin “kuracağımız hobi bahçeleri ile semt sakinleri hem burada ürününü yetiştirecek hemde kazanç sağlayacak”dedi.Hayvanat bahçesi ve akvaryum,Hıdırlık seyir terası,yatırım danışma konseyi,gençlik merkezi,kadın girişimci iş geliştirme merkezi,çocuk üniversitesi,engelli koordinasyon ve danışma merkezleri,gibi çok ciddi projeleri olduğunu ilave eden Tekin “Milli Görüş Belediyeciliği, hizmet belediyeciliğidir.Biz, Edirne’mizi Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz”diyerek toplantısını sonlandırdı.




banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30