banner78
banner25

 96 saat var,24 saat yok!
Edirne’de yaşanan su kesintileri bezdirmeye devam ediyor.Son günlerde giderek artan ve vatandaşı adeta çileden çıkartan su kesintileri için belediye ise her şeyin normal olduğunu şebekelerinin eski olduğunu söylemekle yetiniyor.
Son aylarda yeni yerleşim bölgesini besleyen ana isale hattının yaşanan yoğunluğu kaldıramamasından dolayı meydana gelen patlaklar vatandaşların uzun süre su sıkıntısı yaşamasına neden oluyor.Su sıkıntısı yaşanan bölgelerin başında Şükrüpaşa mahallesi, Fatih ve Koca Sinan mahalleleri geliyor.Su patlağının yaşandığı alana müdahalesini yapan belediye ekipleri yaklaşık 3-5 saat süren çalışma sonrasında suyun akışını sağlarken,Kıyıkta bulunan ana depoya suyun dolmasının zaman aldığı ve bu zaman sürecinde kentin belli bölgelerine 24 saate yakın su verilemediği ifade ediliyor.
Vatandaşlar “su sıkıntıları artık bezdirdi” derken belediyeyi bu konuda çözüm bulmaya davet etti. Özellikle ev kadınları belediye başkanı Hamdi Sedefçi’nin seçim kampanyalarında ev ev ziyaret ettiğini belirterek oy istediklerini ancak bu defasında oy istemeye gelinmesi durumunda gerekli tepkinin kendisine verileceğini belirttiler.Öte yandan suyun 4 günde bir kesildiğini ve bir çok ihtiyaçlarının yarım kaldığını ifade ettiler.
Belediye yetkilileri ile yaptığımız görüşmede su patlağının Ayşekadın semti ile Üniversite arasında kalan ana hatta meydana geldiğini arızanın onarıldığını, gece saatlerinde kesilen suyun akşam saatlerinde yani 15-16 saat sonra verildiğini belirttiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30