banner78
banner25

55 personele belge verildi!

26 Ocak Dünya Gümrük Günü kutlamaları kapsamında Trakya Gümrükleri Bölge Müdürlüğünce Kapıkule sınır kapısı Vip salonunda bir program düzenlendi.

Kapıkule Vip salonunda düzenlenen törende başarılı 55 personele Edirne Valisi Hasan Duruer tarafından başarı belgesi verildi.

Düzenlenen törende konuşan Edirne Valisi Hasan Duruer Edirne ilinde 6 adet gümrük kapısı olduğunu belirterek bu kapıların 8-5 mesai uygulaması ile çalışmadığını belirterek “bu kapılarımız 24 saat sürekli bir şekilde çalışan kapılarımız ve milyonlarca yolcu ile yüz binlerce araç yine bu kapılardan giriş çıkış yapıyorlar.Gümrükçü arkadaşlarımız fedakarca gece, gündüz demeden emniyet mensubu arkadaşlarımızla müşterek çalışmalar yapıyorlar.Geçen sene gerek yakalamalar, gerekse gümrük hizmetleri konusunda olsun arkadaşlarımızın büyük gayret ve emeği oldu.Ben başta Müslüm Yalçın olmak üzere ilgili müdür arkadaşlarımızı tebrik ediyorum”dedi.

Konuşmanın ardından başarılı olan 55 personele Vali Duruer tarafından belgeleri takdim edildi.

Vip salonunda düzenlenen törene Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, Vali Yardımcısı ve Kapıkule Mülki İdare Amiri Nedim Özırmak, İl Jandarma Komutanı Albay Hakkı Çetin, Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Rektör Yrd. Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, İl müftüsü Ömer Taşçıoğlu, Halk Sağlığı Müdürü Turgut Çalışkan, Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, Bulgaristan'ın Edirne Başkonsolosu Lubomir Popov ile Bulgaristan’ın Kapitan Andrevo Gümrük Kapısı ve Yunanistan’ın Kastanies sınır kapısı yetkilileri ile Yunanistan Edirne konsolosluğunu temsilen yetkililer katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30