banner137
banner25

48 saat sonra bulundu!
Akşam saatlerinde Tunca nehrinde bir erkek cesedi bulundu.Tunca nehrinde balık tutan kişiler tarafından görülen ve polise haber verilen ceset ile ilgili yapılan incelemede cesedin kayıp bir şahsa ait olduğu belirlendi.

Evinden balık tutmaya diye çıktığı belirlenen ve 11 Eylül akşamından buyana haber alınmayan Çetin Gürses için yakınları mıntıka karakoluna giderek kayıp ihbarında bulundu.Alınan eşkal bilgisi doğrultusunda arama yapan ekipler Tunca nehri kenarları başta olmak üzere gidebileceği noktalarda yaptıkları tüm inceleme ve aramalara rağmen kayıp şahsı bulamadılar.

13 Eylül akşamı Tunca Nehri kenarında balık tutan bir şahsın suda bir ceset olduğu ihbarı üzerine olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler cesedin sudan çıkartılması için ilk olarak sivil savunma ekiplerinden yardım istediler.

Sivil savunma ekiplerinin olay yerine gelmesi sonrasında Tunca nehrine indirilen bot üzerinden cesede müdahale etmek isteyen ekipler dalgalanan suyun yarattığı etkiden dolayı cesedi sabitlemekte bir hayli zorlandılar.Cesedi sabitlemek için göğüs bölgesine ip geçiren ekipler daha sonra olay yerine Cumhuriyet Savcısının gelmesi ile cesedi kıyıya çıkardılar.

Polisin son zamanlarda kayıp olan şahısların bilgisini alması ile yapılan ilk incelemede 11 Eylül akşamı evinden balık tutmaya gidiyorum diyerek çıkan 35 yaşındaki Çetin Gürses’e benzediği ve sol kolunda hançer dövmesi olup olmadığının kontrol edilmesi ile şahsın Çetin Gürses isimli şahıs olduğu anlaşıldı.

Yapılan üst aramasında üzerinden kimlik çıkmayan ve sadece ayağında pantolon olan Gürses’in vücudunda kesici veya delici bir ize rastlanmadığı anlaşılırken şahsın balık tutarken suya düşmüş olabileceğinin muhtemel olduğu ancak Savcının talimatı ile olay hakkında inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Ceset otopsi yapılmak üzere Trakya Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30