banner78
banner25

43 yıllık gurur!
           2 Şubat 1970 tarihinde Doğan Şuta tarafından yayın hayatına başlatılan ve 1994 yılından bu yana da Gazeteci Gönül Uyanıktır'ın imtiyaz sahibi olduğu Hudut Gazetesi, dünkü sayısıyla 43'ncü yılına girdi. Yerel basında yarım asra bir yıl daha yaklaşan Hudut Gazetesi'ne, Genel Yayın Yönetmeni Bülent Ayan, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Seleci, Editör Sevcan Kalıpçinden, muhabirler Doğan Yürükler, Nurşen Gül, Gökalp Topyan ile çok sayıda köşe yazarı fikren emek veriyor.
          Gazetenin İmtiyaz Sahibi Gönül Uyanıktır, Hudut'un yayın hayatında yarım asra yaklaştığını ve kuruluş ilkelerinden bugüne kadar ödün vermediklerini belirtti. Edirne'nin sorunlu konularında gazete olarak sorumluluk almaktan hiç bir zaman kaçınmadıklarını ve kaçınmayacaklarını da vurgu yapan Uyanıktır, “Gazetecilik anlayışımızın temelinde Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi”ne uygunluk yatıyor. Bu bildirge çerçevesinde gazetecinin hak ve sorumlukları ile görevlerinin uygulayıcısıyız. Doğrunun, haklının ve güçsüzün yanında ve sesi olmaya devam edeceğiz. Bu yolda bize maddi manevi en büyük dsteği veren abonelerimize, okurlarımıza ve başı sıkıştığında aklına, 'HUDUT' gelen herkese teşekkürler” dedi.  
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30