banner78
banner25

20 nci yılın anısına!

Bulgaristan’ın en önemli Ticaret ve Sanayi Odalarından biri olan ve AB sınır ötesi işbirliği projeleri kapsamında en çok projeyi alarak Türk partnerleri ile ortaklık yapan Yambol Ticaret ve Sanayi Odası,düzenlenen bir resepsiyonla 20 nci yaşını kutladı.

20 nci yılın anısına iş birliği projeleri yaptığı Trakya’daki Oda ve Borsa Başkanlarını da davet eden Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoycho Stoychev düzenlediği gecede iş,siyaset ve sanat dünyasını bir araya getirdi.

Süloğlu Kaymakamlığı,Kırklareli Ticaret Borsası ve Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, Babaeski Ticaret Borsası ve Sanayi Odası ile Lüleburgaz İş adamları derneğinin yanı sıra Edirne Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi de söz konusu toplantıya katılarak gecede plaket aldılar.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan düzenlenen geceye katılarak Yambol Ticaret ve sanayi Odasını yalnız bırakmadılar.

Bulgaristan’ın önemli ticaret odalarının başkanları ile eski siyasilerinde katıldığı gecede Oda Başkanı  Stoycho Stoychev konuşma yaparak attıkları her AB projesinin altında sıkı dostlukların yattığını ve bunun sayesinde Türk ortakları başta olmak üzere diğer ortakları ile çok sayıda projeyi AB’den almayı başardıklarını aktardı.

Düzenlenen gecenin anısına davetli olan Oda ve Borsa başkanlarına gerek proje ortaklıkları gerekse iş birliği çalışmaları anlamında plaket verildi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Yambol Ticaret Odasının başarılı bir oda olduğunu belirterek sınır ötesi iş birliği projeleri kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odasının önemli projelere birlikte imza attığını belirtti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30