banner137
banner25

Zıpkınkurt uyardı!

İş İnsanı Recep Zıpkınkurt: "Kredi Kartı ve Bireysel Kredi Borçlarındaki Artış Alarm Veriyor"

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) önceki dönem Başkanı Recep Zıpkınkurt, son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmaların vatandaşı zor durumda bıraktığını belirtti. Zıpkınkurt, artan enflasyon ve eriyen alım gücünün etkisiyle birçok vatandaşın borçlanmaya yönlendiğini, bu durumun kredi kartı ve bireysel kredi borçlarında ciddi bir artışa sebep olduğunu vurguladı.

İş İnsanı Recep Zıpkınkurt, "Özellikle son aylarda artan enflasyon oranları, vatandaşlarımızın alım gücünü ciddi anlamda düşürüyor. Bu durum, birçok kişinin borçlanmasına neden oluyor. Ne yazık ki borçların ödeme süreçleri, birçok vatandaşımız için zorlayıcı hale geldi. Bireysel kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe intikal etmiş kişi sayısında ciddi bir artış yaşanıyor." dedi.

Zıpkınkurt, bankaların ve finans kuruluşlarının borçlulara daha anlayışlı yaklaşarak, ödeme koşullarını esnetmeleri gerektiğini belirterek, "Bu zor dönemde hem bankaların hem de borçluların birbirlerini anlaması ve çözüm odaklı yaklaşması büyük önem taşıyor. Umarım bu sıkıntılı süreç en kısa zamanda atlatılır." şeklinde konuştu.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın önceki dönem Başkanı iş insanı Zıpkınkurt, ekonomik istikrarın sağlanması ve alım gücünün korunması adına hükümete ve ilgili kuruluşlara daha etkili önlemler alma çağrısında bulundu.

banner148
Anahtar Kelimeler:
Zıpkınkurt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30