banner78
banner25

Zehir tacirlerine geçit yok!

Edirne Emniyet Müdürlüğü yaptığı bir operasyonla Bulgaristan plakalı bir tır aracı üzerinde yaptığı incelemede 70 paket halinde 39 Kilo 298 gram skunk maddesi ele geçirdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Edirne Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ülkemize sokulacağı belirlenen uyuşturucu madde taşıyan tır ve sürücüsünü takibe aldı. Kapıkule sınır kapısından giriş yaptıktan sonra Edirne istikametine seyir halindeyken otoyol üzerinde durdurulan PB 6891 HP plakalı çekici ve sürücüsü durdurularak arama yapıldı. Narkotik detektör köpeği ile yapılan öne arama ve sonrasında X-ray denetimi ile çekici şoför mahalline gizlenmiş durumda 70 paket halinde 39 Kilo 298 gram skunk maddesi olduğu belirlendi. Olayın şüphelisi olayın tır sürücüsü Bulgar vatandaşı P.A.P (37 ) savcılık talimatı ile gözaltına alınmış ve adli makamlara sevki sağlanmış.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor..

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30