banner137
banner25

Zarar gören esnafa hibe desteği!

2 Temmuz Cuma akşamı yaşanan doğal afet ile ilgili de açıklamalarda bulunan Gürkan, “Edirne’de ben de dahil birçok kişi aynı şeyi söylüyor. Bugüne kadar bu tarzda, kuvvette bir afet görmedik. Bu sel baskını, altyapı yetersizliğinden kaynaklanan değil, kelimenin tam anlamıyla bir doğal afet yaşadık. Yaklaşık 20 dakika hem sis, hem fırtına, hem yağmur, hem dolu yağdığını gördük. Ekili tarım alanlarında ve şehir içinde büyük zararlar var. Tabi bunu altyapıya bağlayan vatandaşlarımız da var. Ama Cuma akşamı yaşanan doğal afeti dünyada kaldırabilecek hiçbir altyapı yok. Adı üzerinde afet” diye konuştu.
 
Afetin başlamasıyla nöbetçi ekiplerin de sahaya çıktığını söyleyen Gürkan, ekiplerin 3 gün boyunca tam kadro olarak çalışmalarına devam ettiğini ve 327 personelin sürekli olarak sahada çalıştığını söyledi.
 
Doğal afetten zarar gören 44 işyerinin zarar ziyan ve hasar tespitlerinin Belediye Encümen Üyeleri ve Belediye ekipleri tarafından çıkarıldığını belirten Gürkan, “44 işyerine, esnafımıza hibe desteğinde bulunacağız” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30