banner137
banner25

Zanlı sayısı 13 e yükseldi!
Edirne'de 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 13'e yükseldi.
Edinilen bilgiye göre, dün ailesi tarafından hastaneye götürülen işitme engelli Z.K'nın 14 haftalık hamile olduğunun belirlenmesi üzerine başlatılan soruşturma devam ediyor.
Soruşturma kapsamında Z.K'nın annesi S.K, babası A.K ve ağabeyi A.K'nın da aralarında bulunduğu 4 kişi daha gözaltına aldı. Böylece olaya ilişkin gözaltına alınanların sayısı 13'e yükseldi.
Zanlılar emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirildikleri hastanede gazetecilerin sorularını cevaplayarak olayla ilgileri bulunmadığını ve küçük kızı tanımadıklarını belirttiler.
Polisin sürdürdüğü titiz çalışmanın Nisan ayından buyana sürdüğü ve gözaltına alınıp serbest bırakılanları da takibe aldığı ve organize bir şekilde küçük kız çocuğunun oyun amaçlı olarak kişilerle ilişkiye sokulduğunun öğrenildiği belirtildi.
Edirne Adliyesi'ne sevk edildi.Zanlıların hastaneye sevki sırasında gazetecilerin sorular Öte yandan Z.K'nın Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum servisindeki tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, ailesinin kürtajı onayladığı ve bakanlık kararına gerek kalmaksızın kürtajın yapılacağı ifade edildi.Zanlıların savcılıktaki ifadelerinin sürdüğü ve nöbetçi mahkemeye sevk edilecekleri öğrenildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30