banner78
banner25

Yunus Timleri uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor!

Edirne’de devriye görevi yapan Yunus Timleri yaptıkları sıkı denetimlerle uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor.

Son günlerde uyuşturucu satıcılarına yönelik başarılı operasyonlara damga vuran Edirne Emniyet Müdürlüğü, bu defada Yunus Timleri ile uyuşturucu satıcılarına geçit vermedi.

Rutin devriye görevi sırasında Gazimihal mahallesinden çıkan Yunus Timleri, Yıldırım semti istikametinden gelen 22 ABY...plaka sayılı motosiklet üzerindeki iki şüpheli şahsı fark etti. Şüphe üzerinde durdurmak istedikleri motosiklet üzerindeki iki şahsa “dur” ihtarı yapan motorize ekipler şahısların kaçmaya başlaması ile kontrollü bir şekilde kovalamaya başladılar. Kısa süren kovlamaca da motosikletli iki şahıs Gazimihal köprü altında bulunan otluk alana doğru kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştılar. Devam eden kovalamaca neticesinde iki şahsın motosikletlerini atarak otluk alanda kaybettirmeye çalıştıkları ve ellerinde bulunan bir poşeti otluk alana attıkların belirleyen ekipler dikkatleri sayesinde uyuşturucu madde olduğu belirlenen poşetlenmiş haldeki 50 gram dolayındaki kubar esrar maddesini ele geçirmeyi başardılar. Kıskıvrak yakalanan şahıslar yapılan üst aramaları sonrasında ifadeleri alınmak üzere devriye aracına bindirilerek ilgili şubeye götürüldüler.

Engin K. ve Tolga S. Oldukları belirlenen iki şahıs hakkında uyuşturucu madde temin etmek,satışını yapmak suçlamasıyla haklarında hazırlanan evraklarla Cumhuriyet Savcılığına sevk edildikleri öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30