banner137
banner25

Yıllık maliyeti 5 milyon TL!

Edirne İl Özel İdaresi 2022 yılı bütçesinden köy yolları başta olmak üzere ana yollarda asfalt ve beton kaplama yol yapım işi için bundan böyle yıllık 5 milyon TL’ye mal olan kiralamadan vazgeçerek iş makinesi parkuruna bir adet asfalt serim makinesi ile yine bu işlerde kullanılmak üzere 2 adet grayder alımına gidiyor.

İL Özel İdaresi toplantısında konu hakkında bilgilendirme yapmak üzere katılan ve İl genel Meclisi’nden onay isteyen Edirne Vali Yardımcısı Yusuf Güler; söz konusu alım ile yıllık 5 milyon TL’lik kiralama yükünden kurtulacaklarını,alımı yapılacak makinelerle daha kaliteli,az maliyetli asfalt ve beton yol yapım işi yapılabileceğini kaydetti.

Söz konusu alım işi için Meclis onayı alan ve 2022 yılı bütçesinden yaklaşık 10 milyon TL’ye mal olacak bir makine alımı yapacak olan İl Özel İdaresi bu alım için Devlet Malzeme Ofisi kapısını çalacak. İhale hazırlıklarına başlayarak yeni sezona yeni makinelerle gireceklerini ve bu sayede makine parkurunu güçlendireceklerini belirten Vali Yardımcısı Yusuf Güler “yıllık 5 milyon TL vererek iş makinesi kiralıyor ve asfalt atıyorduk.Bundan böyle yeni alacağımız makine sayesinde daha kaliteli asfalt atma imkanına sahip olacağız.İstediğimiz bombeyi de vererek uzun ömürlü asfalt atacağız.İhale hazırlıkları başladı ve 1-2 ay içinde alımı gerçekleştirmiş olacağız”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30