banner78
banner25

Yerel Basın Birliği Güven Tazeledi!

Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi’nin Genel Kurulu Edirne Valiliği Devlet Konuk Evi’nde yapıldı.

Edirne’de görev yapan gazetecilerin bir arada olması ve yaşanan sorunlara bir olarak katılım sağlanması amacıyla kurulan Birliğin Edirne Şubesi bir süre önce görev dağılımı yapmış,ancak pandemi nedeniyle genel kurul yapamamıştı.Koşulların normalleşmesi ile Genel Kurul Kararı alan birliğin Edirne Şubesi bugün Devlet Konuk Evin’de tek liste ile seçime girerek başkan Erdoğan Demir’in güven tazelemesini sağlandı.

Divan oluşturulması ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan genel kurul denetim ve faaliyet raporlarını okunması ve ibrası ile devam etti.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan gazeteciler son yıllarda yaşanan sorunlar üzerine konuşarak bir ve beraber etme kararı aldılar.Türkiye’de basının tek çatı altına alınması ve kontrollü bir medya sağlanmasının ayak seslerinin yankılandığı şu günlerde şube olarak birilik ve beraberlik içinde hareket edilmesi çağrısı yapılarak gazetecilik şartlarının iyileştirilmesi ve özgürlüklerin genişletilmesi konuları konuşuldu.Keşanlı Gazeteci Erdoğan Demir’in başkanlığını yaptığı Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi’nin seçiminde yeni yönetim kurulu belirlendi.Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Başkanı Erdoğan Demir, 2019 yılında yaptıkları kongrenin ardından şubeye 25 yeni üye kazandırdıklarını belirterek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra Yönetim, Denetim ve Genel Merkez Delege seçimleri gerçekleştirildi.

Tek liste ile yapılan seçimler sonucunda Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi’nin Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Erdoğan Demir, Gökhan Tuzladan, Hamza Yasa, Ahmet Topaç, Orçun Oğuz.Denetim Kurulu üyeleri Bülent Saylam, Mert Soylu, Recep Dural. Genel merkez delegeliklerine ise Fikri Ak, Selim Bekar, Abdullah Yılmaz seçildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30