banner137
banner25

Yeni teknik adam "çok şey kaybedilmiş ama kazanılacak daha fazla şey var!"

TFF 3. Lig ekiplerinden Playoff ‘ta mücadele veren Crıptoswaps Edirnespor’da yeni hoca göreve başladı.Sezon bitmeden 2 hocası ile yollarını ayıran ve üçüncü yeni teknik adam Zafer Şahin ile anlaşma sağlayan kulüp yeni teknik adamı tanıttı.

Son olarak Edirne’nin tanınan futbolcusu ve teknik adamı Arda Denizeri ile anlaşma yapan ve 2 ay gibi kısa bir süre sonunda yollarını ayıran Crıptoswaps Edirnespor’da yeni hoca Zafer Şahin oldu.Konu hakkında açıklama yapan kulüp başkanı Şavaş Üner teknik heyetle yollarını ayırma nedenlerini anlattı ve ardı ardına giden kötü gidişatın bunda etkili olduğunu ve teknik heyetin affını istediği için böyle bir kararı yönetim olarak uyguladıklarını belirtti.

25 Kasım Şehir stadında açıklama yapan kulüp başkanı Savaş Üner zor bir süreçten geçtiklerini ve sürecin sabır gerektiren bir süreç olduğunu kaydetti.

Yeni teknik adam Zafer Şahin yaptığı açıklamada kendisine gelen teklifi seve seve kabul ettiğini ve takımı takip iyi bildiğini kaydetti.

Şahin açıklamasında “Edirnespor olduğu için seve seve kabul ettim.Hedefleri olan bir takım ve daha önceden takip ediyordum. Oyuncu grubunu da biliyorum. Hatta benimle birlikte futbol oynayan arkadaşlarımda var takımda. Genç bir ekibiz. Playoff’tan uzaklaşması çok bir şey değiştirmiyor.Bir düşüş yaşanmış. Bu düşüşün sebebini oyuncu arkadaşlarımızla ve başkanımızla görüştük. Bu arkadaşlara katkı sağlamak için elimizden ne geliyorsa sezon sonuna kadar katkı verip playoff’a kalmak istiyoruz”diyerek oynanacak olan Mersin maçının öneminde dikkat çekti.

Takımın 12 maçta 36 puan almasının önemli olduğunu belirten Şahin “belki de 12 maçlık periyodun en önemli maçı. Çok şey kaybedilmiş fakat kazanılacak daha fazla şey var.12 maç 36 puan büyük bir puan. Çoğunu kazanarak Playoff’a kalmak istiyoruz. Buda tabi sizin ve şehrin desteği ile şehir büyük bir kayıp yaşamış.Şu anda bir şey söyleyemiyoruz ama buda başarıyla geliyor biliyorsunuz.Bu başarının da tekrar taraftarı tribünlere getireceğine inanıyorum”dedi.

Teknik ekipte Yardımcı Antrenör Coşkun Öz ve Kaleci Antrenörü Nuri İhsan Erdoğan yer alıyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30