banner78
banner25

Yavru köpeğe olan ilgisi büyük ilgi topladı!

Edirne Belediyesi’nde 20 yıldır temizlik işçisi olarak görev yapan Recep İrdem’in köpek sevgisi ile ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü.

Edirne de yaya trafiğinin en yoğun olduğu Saraçlar caddesi üzerinde süpürgesiyle temizlik yapan Recep İrdem yanına gelen ve her sabah kendisi ile oyun oynamaya çalışan 2 aylık sokak köpeği ile yaşadığı diyalogun sosyal medyada paylaşılması sonrası büyük ilgi gördü.

Hayvanları çok sevdiğin söyleyen İrdem; kendisinin köyde yetişmesinden dolayı hayvanlara ilgisi olduğunu ve caddeleri süpürürken mutlaka kedi veya köpeklerle haşır neşir olduğunu ifade etti.

2012 yılında internette tıklanma rekorları kırarak gündem oluşturan ve bir temizlik işçisi ile bir gencin diyalogu sonrası gündeme taşınan “Oğlum bak git”sözünü yavru köpeğe sarf ederek onunla samimi bir iletişim kuran İrdem “bende hayvana olan sevgi inana olan sevgi ile eşdeğerdir.Birbirinden farklı tutmam. Hayvanlara şiddete karşı olan bir yapım var.Ben sabah çalışırken yanıma geldi ve süpürgemi ısırmaya başladı.Ben sevdim ve baktım gitmiyor, kucağıma aldım sevdim”dedi.

Havyan severlere de bir çağrıda bulunan İrdem “hayvanı sevmeyen insanı sevemez.Yaz günü kış günü hayvanların gıda ihtiyaçlarını karşılasınlar. Çünkü bunlar sessiz can dostlarımız”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30