banner78
banner25

Yaşlı kadın son anda kurtarıldı!

Edirne'nin Mithatpaşa Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan Mecikoğlu apartmanı 2. katında sobadan çıktığı belirlenen yangın maddi hasara neden oldu. Evde bulunan 76 yaşındaki Şükriye T'nin ise dumandan etkilendiği ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Meydana gelen yangına kısa sürede müdahale eden Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangını büyümeden zamanında söndürdü.Yangının sobadan çıktığı netlik kazanırken ev kullanılamaz hale geldi.

Yangına ilk müdahaleyi yapan İtfaiye aracına su takviyesi ve tedbir amacı ile gelen büyük yangın söndürme aracı ise debriyaj arızası nedeniyle arızalandı ve yerinden hareket ettirilemedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30