banner78
banner25

Yaramaz kedi esnafı seferber etti!'

Edirne’nin Koca Sinan Mahallesi Muammer Aksoy caddesi üzerinde bir araçtan gelen kedi sesi çevre esnafı seferber etti.

Park halindeki bir aracın motor kaputunun altından gelen kedi sesini duyan esnaf aracın sahibini aramaya başladı. Kedinin tam olarak yerini tespit etmek ve bulunduğu yerden çıkartmak için uğraş veren esnaflar aracın sahibinin bulunması ile motor kaputunu açılmasını istedi. 22 EA 280 plakalı aracın sahibi Osman Prizci aracının başına geldiğinde olanları anlamaya çalışırken bir esnaf durumu anlatmaya çalıştı. “yavru kedi girmiş” denilmesine rağmen işitme kaybı olduğu öğrenilen aracın sürücüsü defaten söylenilmesine rağmen “kediyi” çekici olarak anlayınca ,aracının da eski olmasından ötürü “ya bırakın çekiciyi gözünü sevdiğim”diyerek durumu anlamaya çalıştı. Israrla “kedi girmiş” dedikten sonra “ne kedi mi? Ne arıyor orada kedi yahu?”diyerek aracın motor kaputunu açtı ve kediyi çıkarmak için işe koyuldu. Aracın aküsünün altında olduğu görülen ve ulaşılması zor bir bölgede olduğu anlaşılan kedi için çabalar sonuçsuz kalınca, çare aracın kaldırıma çıkartılmasında bulundu. Aracın hareket etmesi ile yavru kedi korkudan bulunduğu yerden çıkarak sağa sola kaçışmaya başladı.

Şaşkın ve korkmuş olduğu anlaşılan minik kedi daha sonra park halindeki bir başka aracın içine saklanmaya çalıştı. Buradan da kaçan minik kedi tüm çabaların sonuçsuz kalması ile bir marketin tezgahının altına kaçarak hem trafikten hemde kendisine yardımcı olmaya çalışan insanlardan kaçmış oldu.

Kedinin araca bir başka yerden bindiği ve Muammer Aksoy caddesine kadar araçla geldiği tahmin ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30