banner78
banner25

Yapılan paylaşım büyük tepki aldı!

Cumhuriyet Halk Partisi CHP il eski başkanı Fevzi Pekcanlı yapmış olduğu sosyal medya paylaşımından dolayı büyük eleştiri aldı.

7 yıl İl başkanlığı görevini yürüten ve yaklaşan seçimler için partisinden milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden Pekcanlı dün akşam yaptığı bir paylaşım sonrası bazı partililer tarafından hedef tahtasına oturtuldu.

Yaptığı paylaşımın farklı mecralara çekileceği düşüncesi ile paylaşımını çeken Pekcanlı’nın paylaşımı ise ekran görüntüsü alınarak paylaşılınca ortalık bir anda karıştı.

Paylaşımında “Köpek mi, çita mı daha hızlı. Bunu bilmek için bir yarış düzenlenir. Köpekler koşar ama çita hareket etmez. Bir bilene ne olduğunu sorarlar: "Bazen kendini kanıtlamaya çalışmak, kendine hakarettir" der..”dedi.

Bunun üzerine Keşan parti teşkilatının güçlü isimlerinden Mustafa Bezbaş kendi hesabı üzerinde aldığı ekran çıktısında “Genel merkezde kime sırtını dayadı bu şahıs partinin aday adaylarını köpeğe benzetecek cesareti ve haddi nereden alıyor esas soru bu .Adam kendini yarışmadan kazanan usta felan ilan etti ,hepimizi köpek yarışına soktu sonra da gönderiyi sildi .Yav valla şeytan diyor bırak her şey bunların olsun .İnsanlar çoluk çocuğunun rıskından kesip gece gündüz hem kendisi hem de Cumhuriyet Halk Partisi adına çalışıyorlar .Sonra da partinin en üst organlarında kendine yer bulmuş şahıs rakip oldular diye onları köpeğe benzetsin kendisini de bu yarışta yarışmayı reddeden Çıtaya benzetsin .Değmez hiç bir makam için rakiplerine hakaret etmek kimsenin haddine değil .Çıta Özür dile tüm aday adayı arkadaşlardan”demesi CHP gündeminde bomba etkisi yarattı.

Yaşanan olay ve yapılan yorumlar üzerine sosyal medya hesabı üzerinden yanlış anlaşıldığını ve paylaşımının iş yeri ile alakalı bir paylaşım olduğunu söyleyen Pekcanlı “Değerli dostlarım. Dün akşamüzeri kendi iş camiamızda ki rekabetle alakalı bir paylaşımım yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesin diye paylaşımdan kaldırmıştım.Fakat paylaşımı kaldırdıktan sonra bazı partili dostlarım tahmin ettiğim gibi bu paylaşımı yanlış anlamışlar bu durumda beni son derece üzmüştür. Diyeceğim o dur ki benim tüm Cumhuriyet Halk Partili üyelerim benim en kıymetlim ve en değerli yakınlarımdır kendilerini asla üzecek ne bir girişimde bulunurum ne de kendilerini üzerim bizim tek derdimiz artık iktidar olmak”dedi.

Yaşanan paylaşımların CHP’de soğuk rüzgarlar estirdiği iddia edilirken partililerin bir kısmının Pekcanlı’ya hak verdiği bir kısmının ise “yapılmaması gereken bir paylaşımdı” dediği ifade ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30