banner137
banner25

Yan yattı.

Talatpaşa mahallesi Şehit Mustafa Tikveşli caddesi üzerinde devam eden alt yapı çalışmalarında kum naklinin yapan kamyonun bir anda yan yatması sonucunda maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre alt yapı çalışmasında kullanılmak üzere dolgu malzemesi olarak getirilen kumu taşıyan damperli kamyon boşaltım sırasında damperi fazla dikti ve hata sonucunda kamyonun sola yatmasına neden oldu. Şans eseri yaşanan kazada kamyon sürücüsü son anda kamyondan dışarı çıkmayı başardı ve kazadan yara almadan kurtuldu.

Yan yatan kamyonda maddi hasar meydana gelirken şahsa ait bir evin bahçe çitleride zarar gördü. Kazayı gören vatandaşlar “yapılan işlerimiz maalesef güvenlik önemli alınmadan yapılıyor. Eğer kamyon yan yattığı sırada bir çocuk veya bir erişkin geçiyor olsa altında kalması kaçınılmaz olur ve facia yaşanabilirdi” dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30