banner137
banner25

Yakışmadı!

Yakışmadı!
Halkın desteği ile 2 dönemdir Belediye Başkanı olarak görevini sürdüren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın sosyal medya hesabı üzerinden kendisinin yaptığı bilinen paylaşımı kendisini seven ve destek veren vatandaşları ve kendisi gibi aynı siyasi düşüncede olan kişileri derinden üzdü ve yakışmadığı ifade edildi.
Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın dün akşam saatlerinde bir dostunun yanındayken yaptığı paylaşım akıllarda soru işaretleri oluşturdu."Dün kapımızda köpek olan iki it, bu gün çürük dişlerini göstermeye çalışıyor. Hoşt itler.."şeklindeki paylaşıma yüzlerce yorum yapılırken, yapılan yorumların büyük bir bölümünün başkan Gürkan'ı haksız bulduğu ve yapılan paylaşımın Gürkan' yakışmadığı yönündeydi.İddiaya göre başkan Gürkan söz konusu paylaşımı 2 İYİ Partiliyi hedef alarak yapmış ancak paylaşım Genel Merkez'e kadar ulaşmış ve kendisine konu sorularak cevap istendiği de edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.

Öte yandan yapılan paylaşım sonrası gelen tepkiler üzerine başkana yakın olduğu bilinen çok sayıda kişi sosyal medya hesaplarından aynı an ve saatte başkan Gürkan'a destek veren paylaşımları yapması dikkat çekti.Paylaşımların aynı saat ve sonrası yapılması akıllara talimatla verilmiş paylaşımlar yorumlarını getirdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30