banner78
banner25

Valilik tır firmaları ve sürücülerini uyardı!
Edirne Valiliği, Kapıkule güzergahını kullanan uluslararası taşımacılık yapan tır firmalarının, İpsala veya Hamzabeyli sınır kapılarını kullanmalarının uygun olacağını bildirdi.
Edirne Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bulgaristan'ın Kapıkule Sınır Kapısı karşısındaki sınır kapısında yürüttüğü inşaat çalışmaları nedeniyle Türk tarafında son günlerde tır kuyruklarının oluştuğu belirtildi.
Bulgaristan Kapitan Andreevo Sınır Kapısı'ndaki inşaat çalışmalarının uzun bir süre daha devam edeceği bilgisinin alındığı vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:
''Yaşanan bu uzun tır kuyruklarına, yine Kapıkule güzergahındaki karayollarının yol bakım ve onarım çalışmalarının da eklenmesi ile tırların geçişleri kontrollü bir şekilde sağlanmakta ise de aşırı yoğunluk nedeniyle geçişlerde aksamalar meydana gelmektedir. Kapıkule güzergahını kullanan uluslararası taşımacılık yapan tır firmalarının İpsala veya Hamzabeyli kara hudut kapılarını kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.''
Kapıkule Sınır Kapısı'nda yaklaşık 300, Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda ise yaklaşık 150 tır, yurt dışına çıkmak için bekliyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30