banner78
banner25

Valilik araç hibe etti!
Edirne Valiliği, Edirne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne hizmet aracı hibe etti.
Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Çetin, Özel İdare Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Edirne Valisi Hasan Duruer'in talimatıyla aldıkları hafif ticari aracı, KOM Şube'ye hibe etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Hibe edilen aracın uyuşturucuyla mücadelede kullanılacağını ifade eden Çetin, ''Gençler bizim her şeyimiz. İnşallah emniyet güçlerimiz bu araçla yaptığı çalışmalarla geçlerimizi kötü yola düşmekten, madde bağımlılığından kurtarırlar. Böyle bir hizmete yardımcı, aracı olmak bizi mutlu ediyor'' diye konuştu.
Edirne Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Pala ise Türkiye'nin geleceğinin gençlere bağlı olduğunu, alınan aracın gençleri zehirlemek isteyen kişilerle mücadelede kullanılacağını bildirdi.
KOM Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucuyla mücadele kapsamında çok güzel çalışmalar yaptığını ifade eden Pala, hibe edilen aracın güçlerine güç katacağını belirtti.
KOM Şube Müdürü Semih Erdur ise geçlerin kötü alışkanlıklardan korunması ve madde bağımlılığıyla mücadele konusunda, kendilerine verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Vali Duruer'e teşekkür etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30