banner78
banner25

Vali'den ''organizasyon'' tepkisi
Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne'nin turizminin konuşulması amacıyla katıldığı çalıştayda, eksikliklerin olduğunu belirterek, tepki gösterdi
Vali Duruer, Profesyonel Turizm Yöneticileri Birliği ve Edirne Tarih Turizm ve Kültür Derneği'nce düzenlenen ''Edirne Çalıştayı''nda yaptığı konuşmada, organizasyonda aksaklıkların olduğunu söyledi.
İlk defa böyle bir organizasyona katılma mecburiyeti hissettiğini anlatan Duruer, ''Adı profesyonel bir şirket ve derneğin, profesyonel olmayan bir organizasyona imza atması beni son derece rahatsız etti. Son gün haberimiz oldu. Madem konu Edirne'nin turizmi ve tanıtımıysa el birliğiyle bir şeyler yapmamız lazım'' dedi.
Açılış konuşmasında sunucunun çalıştaya katkıda bulunan birçok kuruluşun ismini zikrettiğini anlatan Duruer, isimlerin okunmasının değil, kurumların çalıştaya katkısının olup olmadığının önemli olduğunu kaydetti.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da programa katılacağının duyurulduğu hatırlatan Duruer, ''Ancak Sayın Bakanımızın da bu organizasyondan haberinin olmadığını düşünüyorum. Çünkü Sayın Bakan, bugün Bulgaristan'a gidiyor. Kendisi yarın burada olacak. Eğer bir iş yapılıyorsa usulüne uygun yapılmalıdır. Turizm zaten profesyonelliği gerektirir. Bunu, sizler benden daha iyi biliyorsunuz. Eğer profesyonel olmazsak amatörce hiçbir yere varamayız. Amatörce Edirne'yi de hiçbir yere taşıyamayız'' şeklinde konuştu.
Vali Duruer, turizmin, tertip, düzen ve temizlik işi olduğunu vurgulayarak, Edirne'de turizm konusundaki sorunların çözümü için çalışmalar yapıldığını söyledi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30