banner137
banner25

Vali Sözer Edirne ile iftarda bir araya geldi!
Valiler kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Edirne Valisi Gökhan Sözer, ''Edirne'de görev yapmanın bihakkın yerine getirmenin huzurunu yaşayarak arz-ı veda eyliyoruz'' dedi.
Vali Sözer, bir restoranda düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, iki yılı aşkın süre hizmet verdiği Edirne'den güzel anılarla ve iyi dostluklar edinmiş olarak ayrılacağını söyledi.
Eski bir Osmanlı başkentinde görev yapmanın ayrıcalığını her zaman hissettiğini ifade eden Sözer, şunları kaydetti:
''Başkentler farklıdır, imtiyazlıdır, özeldir. Bastığınız taş, baktığınız duvar konuşur sizinle, minareler seda fısıldar kulağınıza. Bu kentlerde yaşamak ayrıcalıklıdır, biz de bu ayrıcalığı tattık, hep destek gördük. Sinerji yaratarak çalışmaya özen gösterdik ve bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Ayrılık hüznü barındırır, görevin gereğidir ayrılık, doğanın da kanunu. Doğan ölür, gelen gider, bu bir nizamdır, mukadderattır. Edirne'de görev yapmanın bihakkın yerine getirmenin huzurunu yaşayarak arz-ı veda eyliyoruz.''
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de Vali Sözer'in Edirne'de yaşanan bahar havasına olumlu katkılar yaptığını belirterek, ''Taleplerimiz karşısında devletin valisi edasıyla gerekeni yaptı. Edirne sizi sevdi, Edirne'ye nefes verdiniz sayın valim. Bu kent size her zaman kucak açacaktır'' diye konuştu.
Edirne Vali Yardımcısı Nedim Özırmak ise Vali Sözer'in temsil yeteneği, vakur duruşu, mütevaziliğiyle gönüllerde taht kurduğunu ve mesai arkadaşlarına her zaman örnek olduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından Vali Sözer'e çeşitli hediyeler takdim edildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30