banner137
banner25

Vali'nin canı börek çekince!

Edirne Valisi Ekrem Canalp Edirne merkez Ayşekadın semtinde "Bi Hareketine Bakar Hayat" kampanyası tanıtımı sonrasında cadde üzerinde mis gibi kokan kıymalı börek imalathanesine giderek bir porsiyon börek alarak afiyetle yedi.

Edirne’ye göreve geldiği günden buyana bürokrat kimliğinden ziyade halka iç içe olan kimliğini öne çıkararak halkın içinde olan bir Vali profili çizmeye çalışan Vali Canalp, bugün “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası tanıtımı sonrasında yol üzerinde bulunan börekçiye yönelerek vatandaşların arasında girdi ve esnaftan bir porsiyon börek istedi.

Vali Canalp’in alış veriş yapmasının ve iş yerinde börek yemek istemesinin şokunu atamayan esnaf hazırladığı bir porsiyon böreği önce kutuya koymaya çalıştı daha sonra ise Vali Canalp’in “ben burada yiyeceğim”demesi ile böreği kutudan alarak tabağa koyarak servis etti.

İş yerinin önünde bulunan masalarda oturarak İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar ve il Jandarma Komutanı Albay Abdulkadir Seri ile beraber kıymalı börek yiyen Vali Ekrem Canalp’in bu hareketi hayatın bir harekete baktığını gösterdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30