banner78
banner25

Vali Kırbıyık Hatay'ın koordinesini sağlayacak!

Yaşanan deprem felaketinin ardından bölgeye görevlendirilen ve Elbistan’da görev alan Edirne Valisi H.Kürşat Kırbıyık sosyal medya hesabı üzerinden yaptı paylaşımda depremin en büyük yıkımı yarattığı illerden biri olan Hatay’da görevine bir süre devam edeceğini duyurdu.

Kırbıyık yaptığı paylaşımda “Afetin hemen ardından görevlendirildiğim Elbistan'da kıymetli Samsun ve Aksaray Valilerimiz ile Trabzon BB Başkanımızla birlikte uyumlu ve hızlı bir çalışma sergilemeye gayret ettik.

Bu süreçte geceleri -20 dereceleri bulan soğuk havaya rağmen binlerce kamu görevlisi ve gönüllünün cansiperane mücadelesine şahitlik ettim. Allah hepsinden razı olsun.

Bugünden itibaren koordinasyon görevime Hatay ilinde devam edeceğim.

Bu vesileyle yüzyılın afetinde hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, tüm afetzedelerimize geçmiş olsun diyorum.

Başta Edirne'li hemşerilerim olmak üzere her türlü imkanını bölgeye sevk eden aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde yaralarımızı hep birlikte saracağız inşallah.

Bu millet büyük Millet, bu devlet büyük Devlet” ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30