banner137
banner25

Vali Kırbıyık Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu!



1 / 1

Çeşitli ziyaret ve temaslar için Ankara’da bulunan Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ziyaret etti.


Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile gümrük kapılarındaki çalışmalar, Havsa İç Gümrük Projesi ve Bakanlığın ilimizdeki diğer yatırımlarıyla ilgili bir görüşme gerçekleştirdi.


Ticaret Bakanlığı ziyaretinin ardından Vali H. Kürşat Kırbıyık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına geçerek Bakan Murat Kurum'a bir ziyarette bulundu.


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yapılan görüşmede Selimiye Cami Çevre ve Kentsel Tasarım, Peyzaj Projesine bağlı olarak yapılacak Kıyık Caddesi Sokak Sağlıklaştırma çalışmaları, ilimizde yapımı planlanan sosyal konut projeleri ve Söğütlük Millet Bahçesi çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ziyareti sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. M. Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret eden Vali H. Kürşat Kırbıyık, KYK yurtlarındaki faaliyet ve çalışmalar, ilimizde devam eden yatırımlar ve yapımı planlanan spor tesisleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.


Programının son kısmında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Edirne Valisi H.Kürşat Kırbıyık, Edirne İl Özel İdaresine sağladığı katkı ve desteklerinden dolayı Bakan Soylu'ya teşekkür etti.


 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30