banner78
banner25

Vali Kırbıyık'a teşekkür etti.

Edirne'nin en büyük mahalleleri'nden birisi olan ve 8 bin kişinin yaşadığı bilinen Karaağaç mahallesi'nde bundan böyle 7/24 ambulans hazır halde bulundurulacak.
Mahalle muhtarı Agah Korkan'ın geçtiğimiz günlerde Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık ile yaptığı görüşme sonrası iletilen talebin anında yerine getirilmesi Karaağaç halkı ve mahalle muhtarı tarafından büyük takdir topladı.Bugüne kadar kulak arkası edilen talebin Vali Kürşat Kırbıyık'a iletilmesi ile anında reaksyon gösterildi. Vali Kırbıyık iletilen talebi İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.İshak Yıldırım'a ileterek gereğinin yapılmasını istedi. Var olan Aile Sağlığı Merkezinin aynı zamanda 112 Acil İstasyonu olduğunun hatırlatılması üzerine önceki gün ambulansın 7/24 esasına göre göre ekibi ile beraber görevlendirildiği öğrenildi. Konu hakkında açıklama yapan Mahalle Muhtarı Agah Korkan "yıllardır bu yönde taleplerimizi ilgililere iletiyorduk.Ancak bugüne kadar olmamıştı. Mahalle halkı bunu çok istiyordu. Mahallemde yaşlı insan çok ve zaman zaman acil durumlar gelişebiliyor. Bir ambulansın şehir merkezinden buraya gelmesi 6 ika 10 dakika arasında değişiyor ve fazla yakıt israfı oluyordu. Konuyu Valimiz Kürşat Kırbıyık'a ilettim ve anında telefonla arayarak çözüm odaklı hareket etti ve İl Sağlık Müdürümüze talebimizi iletti. Artık mahallemizde ambulansımız var ve onlar bize emanet,bizimde hastalarımız onlara.Valimiz bu konuda çok duyarlı ve ilerleyen günlerde karakol ve itfaiye gibi konulardada bir merkez oluşturulacağı müjdesini bizlere verdi." dedi ve Vali Kırbıyık'a Karaağaç halkı adına teşekkür etti.


 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30