banner78
banner25

Vali Duruer
Edirne Valisi Hasan Duruer, 21. yüzyılda dünyaya yön veren, tarihin akışını değiştiren liderlerin başında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geldiğini belirtti.
Vali Duruer, Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 74. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Atatürk'ü ebediyete intikalinin 74. yılında minnet ve saygıyla andığını ifade etti.
Değişen ve gelişen dünyada, gerilerde kalmamak ve Türk milletini çağın imkanlarından mümkün olan en üst seviyede yararlandırmak için sarf edilecek her gayretin, aziz Atatürk'e layık olabilmenin de gayreti olacağını belirten Duruer, şunları kaydetti:
''21. yüzyılda dünyaya yön veren, tarihin akışını değiştiren liderlerin başında, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gelmektedir. Milletimiz bu gün dünya milletler camiasının onurlu üyesi olmuşsa, keza yine ulaştığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın önde gelen devletleri arasında yerini almışsa ve yıllar sonra değil, muhtemelen önümüzdeki 5-10 yıl zarfında ülkemiz dünyanın güçlü bir kaç devletinden birine sahip olacaksa, bu hedeflere ulaşma konusundaki azim ve kararlılığımızın temelindeki en büyük güç kaynağımız, hiç kuşkusuz aziz atamız ve ilkeleri olmuştur.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30