banner78
banner25

Vali Duruer Kurban bayramını kutladı!
Edirne Valisi Hasan Duruer, dini bayramların manevi duyguların yükseldiği, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım elinin uzatıldığı günler olduğunu bildirdi.
Duruer, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, dini bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının pekiştiği, kırgınlıkların giderildiği, anlayış ve hoşgörünün hakim olduğu günler olduğunu belirtti.
Dini bayramlarda milli birlik ve beraberlik şuurunun geliştiğini ifade eden Duruer, şunları kaydetti:
''Dini bayramlar manevi duyguların yükseldiği, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım elinin uzatıldığı günlerdir. Bayramlarda anne, baba ve akrabalarımızın yanlarında olduğumuz gibi ülkemizin birliği ve bütünlüğü, huzur ve güvenliği için canlarını seve seve veren şehitlerimizin ailelerinin ve yine gazilerimizin de yanında olmalıyız. Güçlü bir toplumsal yapının oluşturulması ancak kendi değerlerine bağlı, çalışmayı ve güzel ahlaklı olmayı ilke edinen kuşakların yetiştirilmesi ile mümkündür.
Bu nedenle aile ve toplum yaşamımızda önemli bir yeri bulunan bayramlarımızı çocuklarımıza anlam ve ruhuna uygun bir şekilde anlatarak bu değerlerimizin nesiller boyu yaşaması için gayret göstermemiz gerektiğine inanıyorum. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutlar sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini diler, sevgi ve saygılar sunarım.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30