banner137
banner25

Vali Canalp Batman'da göreve başladı!

Edirne Valisi iken, 12 Mayıs 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararı ile Batman Valisi olarak atanan Valimiz Ekrem CANALP Batman Valiliğindeki görevine başladı. 
Valilik bahçesinde düzenlenen karşılama töreninde Valimizi İl Protokolü, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, Siyasi parti ve STK temsilcileri karşıladı. Daha sonra Valilik Makamına geçen Vali CANALP, göreve başlaması ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 
Üç buçuk yıl süren Edirne Valiliğinden sonra Batman Valisi olarak göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vali CANALP; “Beni Doğunun incisi Batman’a Vali olarak görevlendirmeyi layık gören başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’ya buradan şükranlarımı arz etmek istiyorum. Devletin temel görevi halkının refahını huzurunu esenliğini yerine getirmektir. Bunu yapabilmek içinde mutlaka hepimizin sürekli yeni uğraşlar, yeni işler ve yeni projeler arkasından koşmamız lazım. Dünya yerinde durmuyor, her ülke belli bir gelişme potansiyelini, belli bir gelişme ivmesini kendi bünyesinde devam ettirmektedir. Bizler kendi illerimizin de gelişimini hızlandırmak yürüyenleri koşturmak, koşanları daha da hızlı koşturabilmek için sürekli ama sürekli uğraş ve gayret içerisinde olmamız gerekiyor. Bu çerçeve içerisinde buradan tüm mesai arkadaşlarıma, bütün kamu görevlilerine şunu ifade etmek istiyorum; Bizim üzerimize düşen görev ve sorumluluk kamuya hizmet etmektir. Devletin üzerine düşen temel sorumluluk vatandaşımızın huzurunu güvenliğini esenliğini ve refahını yerine getirmektir. Bu çerçevede sürekli yeni işler yeni uğraşlar peşinde koşturuyor olacağız. Tabi yeni işler de yapacağız. En sevdiğim iş çok sayılı iş yapmaktır. Ama onun da ötesinde anlamlı olan işleri beraber yapıyor olmaktır. Batman’da da bundan sonraki dönem içerisinde yapacağımız bütün işlerde halkımızla beraber, halkımızla iç içe pek çok işin, uğraşın peşinden koşturma imkanına kavuşmuş olacağız. Tabi ki Batman’da beni bekleyen iki görev birden var. Bir tanesi Batman Valiliğidir ama aynı zamanda Belediye Başkan Vekilliği gibi bir görevde omuzlarımızın üzerindedir. Her iki görevde de ne olursa olsun halkla beraber olmayı, halkla iç içe olmayı ve halktan bir insan olmayı gerekli ve zorunlu kılmak. Buradan tüm Batmanlılara şu sözü vermek isterim. Görevde kaldığım süre içerisinde sizlerden birisi olacağım. Halkın içerinde olacağım ve halk olacağım. Size vereceğim en büyük sözler bu olacaktır. Ümit ediyorum ki burada kaldığım görev süresi içerisinde sizlerle beraber pek çok işe pek çok uğraşa beraber omuz vereceğiz ve ümit ediyorum ki, bu işlerin pek çoğunu bitireceğiz. Belki bazılarını da geleceğe taşımış olacağız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30