banner137
banner25

Vali Canalp affetmedi!

Edirne’de bir resmi kurumda çalışıyor gibi görünen ancak işe gelmediği tespit edilen şahsın Edirne valisi Ekrem Canalp işine son verilmesi talimatını verdi.

Dönemin Valisi Dursun Ali Şahin tarafından Edirne OSB Organize Sanayi Bölgesinde 2015 yılında işe sokulan ve haftanın 1 günü OSB’de diğer 4 günü Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde çalışması gereken Mehmet Ö.’nün görevine yeni başlayan İl Müdürü tarafından işe gelmediği imza föylerinden tespit edildi.Yapılan inceleme neticesinde 2020 Ocak ayı ile Aralık 2020 ayları arasında 1 yıl işe gelmediği belirlenen Mehmet Ö.hakkında tutanak tutuldu.Tutulan tutanak Edirne Valisi Ekrem Canalp’in önüne sunulunca Vali Canalp derhal sözleşmesinin feshini istedi.CHP'li Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş'inde üzerinde titizlikle durduğu konu İl Genel meclisinin de gündemini oluşturdu.Geçmiş haksız kazanç elde ettiğ tespit edilen kişiyle ilgili iş akdi fashinin doğru olacağını belirtti.

İddiaya göre 2013 yılında Ak parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve 2015 yılında elektrik işleri için Edirne OSB’ye giren Mehmet Ö. için bazı siyasilerin devreye girdiği ancak Vali Canalp’in buna rağmen geri adım atmadığı ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30