banner137
banner25

Vali Canalp 1 Mayıs'ı kutladı!

Edirne Valisi Ekrem Canalp 1 Mayıs Nedeniyle mesaj yayımladı.Vali Canalp mesajında "Emeğin, alın terinin, helal kazancın, yardımlaşmanın, dostluğun, kardeşliğin, barışın, birlik ve beraberliğin simgeleştiği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçilerimize, emekçilerimize ve alın teri ile hayatını kazanan tüm çalışanlarımıza bir vefa günü olarak kutlanmaktadır.

Dünyada güzel olan her şey büyük emekler neticesinde ortaya çıkmıştır. Millet olarak, insana değer veren, emeğe saygı duyan, işçinin hakkının alın teri kurumadan verilmesi gerektiğine inanan bir kültürün mensuplarıyız. Bu kültürün, bu değerlerin gelecek nesillere taşınması adına, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü büyük anlam ifade etmektedir. Unutulmamalıdır ki en kutsal kazanç, emekle, alın teriyle elde edilen kazançtır.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin kalkınmasında büyük payı olan ve güçlü yarınlarımız için emek sarf eden tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür sürmelerini temenni ediyorum."dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30